Коледни подаръци, щадящи джоба ви

идея за подарък

идея за подарък

Коледните и новогодишни празници са на прага ви, а вие още се чудите какво да подарите на близките си и все пак да успеете да свържете двата края? Тогава тази статия е за вас. Днес ще ви дам няколко идеи които няма да изискват много висок бюджет, но определено няма да останат незабелязани. От нещо просто ще направим нещо красиво.

  1. Картина

Ако имате някакъв талант да рисувате може да го използвате за изработката на вашия подарък, като направите портрет или картина. Цените на портретите и изобщо на всяка картина да безумно високи. Това е подарък който винаги би бил оценен. Дори и да нямате талант ще успеете да сътворите нещо красиво. Ако е подарък за тинейджър може да изберете вдъхновяващ текст и да го сложите върху подходящ цвят или върху неговия любим.

Друг вариант е със спрей и вода

А най-лесния начин е да вземете едно платно и лист опаковъчна хартия или плат с интересни шарки и просто да го залепите на платното за да изглежда като картина.

 

  1. Чиния за бижута

Да, вероятно ви звучи глупаво, но е наистина много удобно да имате подобна на нощното си шкафче. Така ще ви е лесно вечерта да свалите бижутата си. А на сутринта да ви е удобно да ги откриете и да не ги забравите. Ще ви трябва златист спрей, хартиено тиксо и чиния. Сега просто отделете мястото което сте решили да направите в златисто с тиксото и напръскайте мястото със спрея. Когато изсъхне можете да махнете тиксото и сте готови.

Може да го направите и с други предмети като вази. Златистия спрей ще ги направи да изглеждат много по-скъпи и красиви и не толкова скучни. Техниката е същата.

 

Надявам се идеите да са били полезни и лесни за вас. Весели празници!

Вашият коментар